Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Okradli mrtvého! Cyklista zemřel při pádu ze srázu, kolemjdoucí mu pak ukradl kolo

Autor: rvs, rc - 
21. září 2015
07:55

Muž si vyjel na projížďku kolem Berounky, ale sjel ze srázu přímo do řeky a nehodu nepřežil. Opuštěné kolo našel místní nenechavec a odvezl si ho domů. Policie ho ale vypátrala.

Okradl mrtvého! Mladý cyklista si vyjel na projížďku kolem Berounky, ale mezi Berounem a Srbskem sjel z příkrého svahu. Skončil v řece a tragickou nehodu nepřežil.

Když šel kolem nehody místní domorodec a uviděl opuštěné kolo, využil situace a bicykl si odvezl domů.

Tělo tragicky zesnulého muže našli o víkendu kolemjdoucí. Podezření, že cyklistu srazilo auto, se nepotvrdilo.

„Nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti muže podílela cizí osoba,“ uvedla deníku Aha! mluvčí policie Štěpánka Zatloukalová. Příčinu mužovy smrti ukáže pitva.

Mrtvý muž měl na sobě cyklistické oblečení, ale jeho kolo policie na místě nenašla. Strážci zákona pro něj museli zajet do nedaleké vesnice, kam si ho místní nenechavec odvezl.

remcal ( 21. září 2015 11:11 )

 No, policie vypátrala. Já jsem o tomhle případu četl v jiném médiu a tam stojí, že ten člověk našel opuštěné kolo, které odvezl domů, což je sice nemravné, nicméně, když se dozvěděl, že se vyšetřuje případ mrtvého cyklisty, dal si to do hromady a kolo přivezl na policii. Tak nevím, zda měla policie na vypátrání kola opravdu takovou zásluhu.

anna1234 ( 21. září 2015 10:24 )

..přesně tak, zloděj bude zlodějem za každého režimu.

anna1234 ( 21. září 2015 10:22 )

..ha ha, to by pak musel být komunista každý c.ikán

zelvik22 ( 21. září 2015 09:54 )

A nebylo to náhodou trochu jinak? Chtěl mu ukrást kolo ale poprali se a tak ho strčil ze srázu? Není to náhodou vražda? Doufám že policisté vše řádně prověří!

tochadda ( 21. září 2015 09:18 )

On mohl majitel být poblž v křoví na toaletě...tady jde o princip,že se hned najde dobytek,který jde zrovna kolem a přivlastní si věc, kterou někdo zrovna nedrží v ruce...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání