Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slovák vydíral ženy kvůli úchylnostem přes internet, nejmladší bylo 12 let! Zatkli ho v Česku!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
1. června 2015
18:34

Slovák David Š. (35) prostřednictvím internetu nutil ženy, ale i mladé dívky ke sdílení intimních materiálů, které pak dál šířil. Podařilo se mu to díky podvodu a následnému vydírání zkompromitovaných žen. Mladý muž se navíc skrýval v Česku, kde ho chytili policisté.

Dva roky se David Š. seznamoval na sociálních sítích se ženami nejrůznějšího věku. Spřátelil se s nimi a získal jejich důvěru. Pak z nich vylákal hesla k účtům na sociálních sítích, kam se pak přihlásil, a hesla změnil. Často pak měl k dispozici nejintimnější fotografie a informace o daných ženách.

Ty pak vydíral - aby nezveřejnil jejich osobní fotografie, požadoval další a další perverzní materiály. Fotografie, videa nebo i live show před webkamerou. A postižené ženy ze strachu spolupracovaly. Přesto tyto materiály muž zveřejňoval.

A právě to vedlo i k pokusům o sebevraždu mezi jeho oběťmi, kterým bylo mezi 12 a 40 lety! Policisté v rámci vyšetřování odhalili tisíce fotografií a desítky videí. Nakonec policisté odhalili, že se skrývá v Česku - v Horšovském Týně, kde ho i zatkli.

David Š. byl vzat do vazby, v nejbližší době se bude rozhodovat, zda bude převezen na Slovensko, kde mu hrozí 7 až 12 let ve vězení!

salto ( 2. června 2015 10:11 )

Spíš se těšily, jak velký budou mít v mezinožním prostoru erhá faktor

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání