Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policisté honili po Praze nahého muže: Měl rozbitou hlavu a byl agresivní

Autor: ljš - 
21. června 2014
07:01

Běhal po Praze úplně nahý se zraněnou hlavou. Když mu policisté zavolali záchranku, začal před nimi cizinec utíkat a jednoho z nich dokonce napadl.

Strážník Městské policie Praha 1 si v pátek odpoledne všiml v Konviktské ulici nahého muže, který měl na hlavě krvavé zranění. Když ho oslovil, zjistil, že se jedná o cizince.

Když na místo přijela přivolaná záchranka, muž se z ničeho nic rozběhl a začal utíkat směrem do Divadelní ulice. Strážník proto přivolal posily. Nejrychleji ńa jeho žádost zareagoval policista na motorce. Když se k zraněnému naháčovi přiblížil, cizinec ho bez jakéhokoliv varování napadl pěstí a nakonec ho strhl i motocyklem na zem.

Nakonec se však muže podařilo zpacifikovat. "Hlídka agresivního cizince omezila pro podezření ze spáchání trestného činu na osobní svobodě a přiložila mu služební pouta. Muže si přeci jen převzali pracovníci záchranné služby a převezli ho k ošetření do jedné z pražských nemocnic," uvedl mluvčí městké policie Jan Čihák.

salto ( 23. června 2014 08:42 )

Spletl si to s pláží v Budvě

slider ( 22. června 2014 21:11 )

Tolik blaznu v Cechach. Udelal dobrou reklamu turistum.

vrahrychtar ( 22. června 2014 03:19 )

....."Hlídka agresivního cizince omezila pro podezření ze spáchání trestného činu na osobní svobodě a přiložila mu služební pouta.....??????????? muze mi tohle nekdo prelozit????? Plesku, plesku

girasole. ( 21. června 2014 19:35 )

Proc se prozrazujes, ted uz to neni napinavy

lysohlavek02 ( 21. června 2014 19:26 )

..ještě tady žaluješ ty blbečku z vysemeněný slunečnice? ..mazej podat hlášení!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání