Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pirátka Alice (28) jezdila s 18 zákazy řízení: Soud jí nařídil ústavní léčbu

Autor: ljš, sch - 
29. ledna 2014
15:32

Má na kontě už 18 zákazů řízení, přesto si z policistů nic nedělala a vesele jezdila dál. Soud dnes rozhodl, že pirátka Alice V. musí podstoupit ústavní léčbu.

Zakázali jí řidit a zabavili auto, přesto byli policisté na silniční pirátku Alici krátcí. Znovu sedla za volant auta napsaného na přítele a vyrazila do ulic. O několik dní později pak policisté z jejího bytu odvezli ještě 24 živořících zvířat, a  nenapravitelná Alice skončila nakonec v Bohnicích.

Video Ignorantka Alice: Silniční pirátka má 18 zákazů řízení - Pavel Schuster, David Malík, David Vaníček
Video se připravuje ...

Dnes měl o jejím dalším osudu rozhodnout soud. Ten ji do psychiatrické léčebny poslal znovu, aby se podrobila ústavní léčvě. Její obhajkyně se proti rozsudku sice odvolala, velkou naději na úspěch ale nemá.

Video Šílená Alice skončila v Bohnicích! Má 18 zákazů řízení - Pavel Schuster, David Vaníček
Video se připravuje ...

j_dc_cv ( 30. ledna 2014 02:32 )

A když řekne, že si klíčky vzala sama ze stolu nebo věšáku? Trestní oznámení na ní nepodá, když je to přítelkyně a hotovo. A i kdyby podal, ona není trestně postižitelná, když má papír na to, že je nepříčetná. A jsi v pr... i s flastrem pro přítele.

j_dc_cv ( 30. ledna 2014 02:29 )

Zas tak podobná jí není. A jmenovala se Hepnarová.

hofihofi ( 29. ledna 2014 22:02 )

Je dost podobna v obliceji na Olinu Hepnerovou, to je ta co umyslne zabila nakladakem na Letne haldu lidi, byla popravena, tu jsem znal osobne, podobna vizaz, zajimave

hofihofi ( 29. ledna 2014 21:53 )

1. A rika nekdo neco jineho? Ano soudce na navrh policie, nekdo musi dat podnet. 2. Ze je nekdo nesvepravny musi rozhodnout lekari, a to se ani dosud nestalo, oficialne je do ted svepravna, takze vazba, vezenska nemocnice, hospitalizace na psychiatrii a teprve soud o nesvepravnosti, ty prvni dve lze vynechat na navrh soudu, takze dosud je plne svepravna, ono to neni zas tak jednoduche a od ledna uz vubec ne. novy OZ

hofihofi ( 29. ledna 2014 21:26 )

Tak to sis ted vymyslel, auto lze pujcit komukoliv, bez ohledu za ma to ci ma nebo nema ridicak, muze mit sofera, to trestne neni pujceni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání