Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Dopis vraha sourozenců Vosmanských: Ničeho nelituji, muselo se to stát!

Autor: ljš - 
29. srpna 2016
05:13

Zabil malé sourozence své manželky a pak chtěl vyvraždit celou rodinu. Belgičan Stephan Knaepen (†46) po sobě zanechal podivný dopis na rozloučenou.

Knaepen s dětmi, ke kterým se prý vždy choval mile, odjel na začátku srpna stanovat. Dodnes nikdo neví, co odstartovalo jeho běsnění, po kterém Honzíka a Dášu zabil. Jejich svázaná mrtvá tělíčka přikryl spacáky a vyrazil zabít svou manželku a děti.

V domě jim rozlil benzín a zapálil ho. Pak se předávkoval léky. V autě nechal dopis na rozloučenou. Na něm je podivné, že ho adresoval manželce Miladě, která ale měla zemřít při požáru.

„Doufám, že tato noc bude naše poslední naživu a že budeme všichni ráno mrtví. Doufám, že půjdete tuto noc všichni se mnou. Ničeho nelituji, protože jsem věděl, že se to jednou muselo stát. Aby z toho moje děti nenesly žádné následky, nechám je raději zmizet se mnou,“ napsal v dopise.

Milada i tři Knaepenovi potomci plamenům naštěstí unikli. Poté bylo nalezeno sebevrahovo tělo a začalo dlouhé pátrání po Dáše a Honzíkovi. Rodina se stále snažila věřit, že Belgičan nemá s jejich zmizením nic společného a mohli být například uneseni. Krutou jistotu dostali až na konci listopadu, kdy tělíčka našel náhodný kolemjdoucí. Vyšetřování pak jasně prokázalo, že je zabil právě Knaepen. Zda je před smrtí sexuálně zneužil, se expertům nepodařilo zjistit, ostatky byly totiž ve značném stadiu rozkladu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání