Na místo události byla vyslána jednotka požární ochrany ze stanice Slaný s technikou CAS 24 Terrno a následně jednotka ze stanice Stochov s technikou CAS 24 Scania. Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu vozidla Škoda Fabia, přičemž pět přepravovaných osob je mimo vozidlo a u čtyř je posádkami ZZS prováděna resuscitace a zajišťování základních životních funkcí.

Petra Effenbergerová, ZZS Středočeského kraje: „Na místě události zasahovalo celkem 5 posádek zdravotnické záchranné služby, a to dvě posádky RV a RZP z Kladna, jedna posádka RZP ze Slaného, jedna posádka RLP z Rakovníka, jedna posádka RZP z Nového Strašecí a dvě posádky letecké záchranné služby z Prahy a z Ústí nad Labem. Posádky na místě ošetřovali celkem 5 osob, čtyři z nich byly následně ve velmi vážném život ohrožujícím stavu přepraveny do pražských nemocnic a do nemocnice v Ústí nad Labem“.

Hasiči asistovali posádkám ZZS při ošetřování zraněných, současně provedli protipožární opatření a následně asistovali při transportu zraněných do vozidel ZZS a vrtulníků LZS. Po příjezdu soudního znalce bylo místo události nasvíceno a následně byl proveden úklid vozovky a pomoc s naložením havarovaného vozidla na odtahovou službu. Foto: nprap. Jiří Pospíšil, vyšetřovatel požárů Kladno

kpt. Mgr. Libor Pospíšil HZS Středočeského kraje FOTO: HZS STČ