Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Rath a jeho ženy: Manželka, milenka a kámoška s miliony v krabici

Autor: jos - 
16. května 2012
05:10

David Rath není jen mužem, který nosí miliony korun v krabici od bot a strká je doma pod podlahu. Je také velkým milovníkem žen.

David Rath je ženatý, s manželkou Evou, která pracuje jako internistka, vychovává syna. To mu ale nebrání, aby měl oficiální milenku. Tou je manažerka farmaceutické firmy Zentiva Renata Horká, s kterou má Rath také syna.

Rath obě osudové ženy podle momentální libosti Rath dlouho střídal, pohodlný přesun od jedné k druhé mu usnadňovalo to, že obě žijí v Hostivici nedaleko Prahy. V poslední době ale trávil více času s Horkou.

V životě hejtmana Ratha se ale vyskytují další důležité ženy. Jednou z nich je ředitelka kladenské nemocnice Kateřina Pancová.

Pancová s Rathem spolupracovala již v Lékařském odborovém klubu a vlastnila s ním i firmu Paracelsum, kde figurovala i Rathova manželka Eva. Nyní po boku Davida Ratha čelí obvinění z korupce. Právě ona mu údajně doručila v krabici od bot 7 milionů korun. Podle policie jsou tyto peníze úplatkem. Pancová žije v Rudné u Prahy a podle sousedů zde často parkoval také Rathův luxusní Superb.

Další ženou, na kterou se dosud mohl Rath spolehnout, je jeho mluvčí Berill Mascheková. Právě ona v úterý ráno označila Rathovo zatčení za promyšlený politický útok. Mascheková, která vystudovala policejní akademii a pracovala dříve jako politická novinářka, si zřejmě bude muset v příštích dnech začít zvykat na nového šéfa, Ratha totiž zřejmě čeká delší pobyt ve vězení.  

Střídavě s manželkou Evou a svou milenkou Renatou Horkou. V jeho životě jsou ale další důležité ženy. Například ředitelka kladenské nemocnice Kateřina Pancová, která po jeho boku čelí obvinění z korupce.

ptolemaios ( 18. května 2012 00:03 )

tak jako Rath střídal ženy ( ksakru KDO z nás by teo nedělal kdyby mohl) jako politické strany , dříve ODS , pak ČSSD. Navenek sympaťák , ale on byl taky dlouho šéfem Lékařské komory,-kde ročně protékaá desítky milionů a nikdo neví kam!!! - a zde se odehrála nějaká kausa,kde pan Rath byl v hlavníroli. Nakonec to šlo k ledu , ale že šlo o velký prachy si můžete být jistý!!!

sofia1 ( 16. května 2012 22:22 )

Jestli je pan pan Rath bigamista, ci ne ,nehraje v dnesni dobe zadnou roli, neb svatebni slib se odehrava coby farce pred mnohdy ne zrovna cestnymi uredniky- tudiz bez jakychkoliv hlubokych moralnich(= v cestine dnes skoro cizi slovo- se někdy používá jako synonymum pro mravnost a etiku vůbec, ani v běžné řeči však neznamená pouhou slušnost nebo etiketu, nýbrž zásady důležitější a závažnější, které zajišťují pokojné spolužití a svornost.Od práva se morálka obvykle odlišuje tím, že se nedá soudně vymáhat, i když ji společnost často podporuje tím, že přestupníky pohrdá nebo se jim vyhýbá, případně je i vylučuje) zasad. Podstatne je, ze zil bezuzdnym, nemoralnim a amoralnim zivotem, coz je odsouzenihone a takovy slovek nestoji ani za plyvanec do obliceje.

gogo ( 16. května 2012 20:11 )

V tom víně něco plave... Není tak čisté, jak je nám vléváno do hlav...

gogo ( 16. května 2012 20:08 )

Ve víně, které je nám nyní bouřlivě naléváno, něco plave ...

gogo ( 16. května 2012 20:07 )

ODS a TOP09 chlapče nejsou strany neokomunistické, ale ultrapravicové ... Nebo se skutečně domníváš, že některé jejich činy jsou vedeny snahou zde nastolit komunismus ? V tom případě by mne zajímalo, která jejich rozhodnutí to podle Tebe jsou ..

Zobrazit celou diskusi