PREDMĚT AUKCE

Prostor v deníku Blesk (uvnitř periodika), který vyjde v den sv. Valentýna (14.2.2013) formátu A5 o přibližných rozměrech 148mm × 210mm, kde bude vyobrazena miniatura titulní strany deníku Blesk. Do tohoto vyobrazení bude moci vítěz aukce dodat vlastní fotografii a text.

PRAVIDLA AUKCE

Přihlásit svoji cenovou nabídku (cenu, jakou jste ochotni za předmět aukce zaplatit) můžete pomocí SMS. Zašlete SMS ve tvaru AUKCE (mezera) CASTKA na číslo 900 20 03.

*Částkou se rozumí částka, kterou chcete za předmět aukce nabídnout. Například pro zadání nabídky 1 500 Kč zašlete SMS ve tvaru: AUKCE 1500

Aktuální nejvyšší nabídky můžete sledovat na www.blesk.cz/aukce

Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ a.s. Infolinka 245 001 115, po-pá 9-16 hod., mobil@ringier.cz, www.platmobilem.cz

Částka, kterou je možné za předmět aukce v aukci nabídnout musí být uvedena ve tvaru bez desetinných míst, tedy zaokrouhlena na celé koruny. V případě, že by byla učiněna nabídka s rozlišením na haléře, bude takto nabídnutá částka zaokrouhlena směrem dolů na celé koruny a takto bude brána v rámci aukce v potaz.

V případě, že je zaslaná nabídka nižší než aktuálně nejvyšší nabídnutá částka, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že je zaslaná částka aktuálně nejvyšší nabídnutá, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že bude nejvyšší nabídka překonána, bude její zasilatel informován pomocí SMS.

Aukce trvá od 4.2.2013 0.00 hod. do 6.2.2013 do 16:00 hod. Předmět aukce získá ten jeden kupující, který nabídl v aukci nejvyšší cenu. V případě shody je pro určení kupující osoby rozhodující čas doručení SMS zprávy s nabídkou – vyšší hodnotu má dříve doručená nabídka.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s.

V případě, že kupující, jenž v rámci aukce nabídne nejvyšší cenu, odmítne jím vydražený předmět zaplatit či dodat k němu podklady v souladu s pravidly této aukce, je z aukce diskvalifikován a daný vydražený předmět získá čtenář s druhou nejvyšší nabídkou.

Výherce aukce bude kontaktován do dvou pracovních dní od skončení aukce (tedy do pátku 8.2.2013) na telefonním čísle, z nějž odešle SMS s nejvyšší nabídkou. Výherce bude vyzván k zaplacení částky (nejvyšší nabídky) na bankovní účet nadace BLESK Srdce pro děti. Peníze na bankovní účet musí být doručeny nejpozději v úterý 12.2.2013. Pokud se vítěze aukce nepodaří kontaktovat ve shora uvedeném období, je z aukce diskvalifikován a daný vydražený předmět získá čtenář s druhou nejvyšší nabídkou. Společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. učiní za dost povinnosti kontaktovat výherce, pokud ho ve shora uvedeném období alespoň 3x kontaktuje na telefonním čísle, z něhož byla zaslána SMS s nejvyšší nabídkou.

Výherce aukce je povinen zaslat podklady pro předmět aukce (tzn. fotografii a text) na emailovou adresu jan.mraz@ringier.cz  nejpozději do 11. 2. 2013 do 14 hodin. Shora uvedené podklady musí odpovídat tématu předmětu aukce, tedy sv. Valentýn a fotografie musí vyhovovat technickým požadavků pro otištění v periodiku Blesk. Výherce zasláním shora uvedených podkladů potvrzuje, že a) je autorem zaslané fotografie nebo že má s autorem této fotografie vypořádána autorská práva, b) disponuje veškerými právy k této fotografii, c) má vypořádána veškerá práva s osobami, které jsou na fotografii zobrazeny, včetně svolení uveřejnit tuto fotografii shora uvedeným způsobem,

d) užitím fotografie organizátorem aukce dle těchto pravidel nebudou nijak porušena ani ohrožena práva třetích osob a zavazuje se organizátora odškodnit z případných nároků těchto osob vznesených proti Provozovateli.

Finální podoba fotografie a znění textu podléhá schválení Organizátora. Organizátor je oprávněn odmítnou uveřejnění takové fotografie a textu, které zejm. a) neodpovídají zadanému tématu; b) obsahují prvky násilí či pornografické prvky, či jsou jinak v rozporu s dobrými mravy; c) by mohly poškodit dobré jméno Organizátora nebo dobré jméno tištěných a internetových médií vydávaných Organizátorem.

V případě odmítnutí výhercem dodané fotografie a textu ze strany Organizátora, organizátor výherce neprodleně kontaktuje a poskytne mu dodatečnou lhůtu v délce 24 hodin na dodání podkladů, které budou odpovídat těmto pravidlům.

Organizátorem a technickým provozovatelem této aukce je společnost Ringier Axel Springer CZ a. s. Aukce se mohou zúčastnit občané České republiky starší 18 let.  Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS do systému příjmu SMS. Účastí na aukci projevuje každý účastník aukce souhlas, aby společnost Ringier Axel Springer CZ a. s. zpracovávala jako správce osobní údaje účastníka aukce, poskytnuté v rozsahu: jméno, příjmení, telefonní číslo, adresa (případně jiné, účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje), a to na dobu neurčitou. Společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna použít tyto údaje pro své marketingové účely. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně, účastník aukce je oprávněn tento souhlas kdykoliv písemně odvolat. Účastník aukce má právo na přístup ke svým osobním údajům. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu aukce. Z této aukce jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a. s. a jejich rodinní příslušníci.