Michal Penk se na Facebooku zakoukal do modelky Petry Friedlové a náklonnost jí dal najevo poněkud zvrhlým způsobem. „Poslal mi hanbatou fotku svého... no, však si to domyslíte. Stává se mi leccos, ale tohle tedy ne. Mě to urazilo a Martina naštvalo, chce Penka zmlátit,“ říká Petra Friedlová.

Vztek

„Co to má znamenat? Tohle dneska někdo považuje za normální, posílat takový fotky?!“ čílí se Martin Pouva. Sám má také Facebook, ale tohle je přes čáru. „Jsem normálně docela klidnej člověk, ale ať se ta zkrachovalá existence odněkud z pravěku bojí mě někde potkat!“

Penk: Já nic!

Michal Penk reagoval poměrně stroze. „Je to nesmysl. Na Facebooku je spousta Michalů Penků, ale jen jeden jsem já. Té paní jsem určitě nic neposílal, neznám ji,“ brání se bývalý idol.

Petra má však jasno. „Nemám pochybnosti, že mi psal Michal Penk, ten zpěvák. Uvedl dost věcí ze svého soukromí. A když jsem byla naštvaná, žádal, abych tu fotku smazala.“

Pár minut po telefonátu Michala Penka s Bleskem »facebookový Penk« svůj profil Friedlové znepřístupnil. Že by náhoda? „Ale já mám tu konverzaci uloženou,“ ujistila Friedlová.

Trest

Zveřejnění považuje za dostatečný trest pro chlípníka. „Rozhodně nechci, aby se s ním Martin někde pral. Myslím, že úplně stačí, když se o tom dozví víc lidí,“ zdůvodnila.

„Mám na Facebooku přes dva tisíce přátel, jsem zvyklá, že mě chlapi zvou na schůzku. To prostě slušně odmítám, ale jak má člověk zareagovat na takovou oplzlost? Dost mě to rozhodilo, setkala jsem se s tím poprvé a snad i naposled. Nepřeju nikomu, aby se mu něco takového stalo,“ dodala Friedlová.

Kdo je »pravý« Michal Penk

- Michal Penk byl v dětství velmi úspěšným klavíristou
- V 80. letech žil i zpíval s Ivetou Bartošovou
- Ta ho opustila kvůli Ladislavu Štaidlovi
- Nazpíval titulní píseň k seriálu o vojácích Chlapci a chlapi
- V letech 1996 až 2001 byl drogově závislý
- S expřítelkyní má už dospělého syna Christophera

Fotogalerie
8 fotografií