Jan Koller je v nemilosti vlastních fanoušků!

Po zápase na něj příznivci Norimberku dokonce hulákali, že je kretén. Proč? Protože šel děkovat kotli soupeře.

<hr/>
<strong>Kollerovi nadávali: Kreténe!</strong>
<strong>´Dino´ rozzuřil fanoušky svého klubu, po zápase děkoval kotli soupeře</strong>

Tolik nadávek si asi dlouho nevyslechl. A tolik vztyčených prostředníčků mu možná ještě nikdy nikdo neukázal. Jenže v pátek Jan Koller (35) podle fanoušků Norimberku zradil svůj klub. Český útočník po zápase v Dortmundu (0:0) děkoval i domácímu kotli, čímž příznivce svého týmu rozzuřil k nepříčetnosti.

Když přiběhl k norimberskému táboru, s nímž měl v minulosti problémy i brankář Jaromír Blažek, schytal od většiny z třech tisíc fanoušků spršku nadávek. "Kreténe!" hulákali. A spousta jich přitom na Kollera, který v Borussii pět let působil, ukazovala vztyčený prostředníček.

"Mrzí mě, že se to takhle zvrtlo. Prožil jsem v Dortmundu úspěšné časy a těší mě, že na mě diváci nezapomněli," prohlásil Koller.

I proto prý po vyslechnutí všech nadávek podle deníku Bild cestou do kabiny klel: "Zasr... fanoušci Norimberku." "Jejich reakce mě překvapila a byl jsem z toho zklamaný. Nechápu to. Když někomu takhle tleskají, musí člověk poděkovat," bránil se český obr, jehož jméno po závěrečném hvizdu domácí příznivci mohutně skandovali. "Norimberku přece dávám všechno," dodal.

Ale vysvětlujte tohle nakvašeným fanouškům týmu, který je krůček od sestupu do druhé ligy...