Premiérově se Michal představí v show Nekonečno snů v neděli 2. října. Během měsíce chystá ještě dvě vystoupení, další pak v průběhu celého podzimu i zimy.

„V představení určitě neuvidíte tahání králíků z klobouku. Je to představení, které staví kouzla na psychologii. Takže já si beru na jeviště diváky a snažím se je nějak ovlivnit a dovést je k tomu, k čemu potřebuju, nebo se dozvědět, jaký je jejich sen dřív, než mi ho řeknou nahlas,“ popsal kouzelník v pořadu Selfie z Prahy.

Ve své show se inspiroval světovou hvězdou mezi kouzelníky, Davidem Copperfieldem. Dokonce na jeho představení byl. A čemu se od něj přiučil?

„Mám rád Copperfielda, protože umí pracovat s emocemi celkově. Používá filmovou hudbu, což my děláme v představení taky, jelikož dotváří celek. Používáme i perfektní scénické osvětlení, které nám dodává největší firma v Česku na techniku. Máme tam obrovskou osmimetrovou projekci, na níž mohou diváci vidět detaily z kamer, které mi koukají přímo pod ruce. Díky projekci vám nemůže nic utéct,“ prozradil Michal.

Dostane rybičku do zavřené lahve

Ten dosud vystupoval hlavně na firemních akcích či plesech. Největší publikum měl v pořadu Česko Slovensko má talent. Kouzlo, které tam předvedl, dokonce ohromilo porotce Jara Slávika, který jinak kouzelníky moc nemusí. Michalovi ale dal „ano“.

A kouzlo z Talentu bude v Divadle na Vinohradech vždy vrcholem daného večera. „Mně, protože jsem nešikovný, upadne na jevišti akvárium s rybičkou. A mým úkolem je zvířátko zachránit. Čehož se snažím docílit tím, že najdu zavřenou lahev vody a rybičku do ní dostanu tím, že s ní bouchnu o stěnu flašky. Rybička je tedy v lahvi, která je originálně uzavřená,“ prozradil Michal.

Kouzelník předvedl i pár triků pro diváky pořadu Selfie z Prahy přímo na ulici. Dokáže třeba hýbat s brýlemi, aniž by se jich dotknul. Podívejte se:

Video
Video se připravuje ...

Pod Prahou se skrývají původní ulice i domy! A český Copperfield ohromí metropoli.