Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Metronome Prague: Organizátoři sází na pohodlí. Žádná hotovost, luxusní záchody, gurmánský zážitek a skvělá hudba

/
  • Metronome Prague se blíží! Organizátoři vsází na pohodlí.
    26. května 2023 ● 05:35

    Metronome Prague se blíží a na čtyři dny, od středy 21. do soboty 24. června, ovládne holešovické výstaviště. Do české metropole se sjedou hudební hvězdy jako Jamiroquai, francouzská zpěvačka ZAZ, britská kytarovka Editors, německá elektronická kapela Moderat, skupina M83 a mnoho dalších. I letos ale Metronome Prague nebude jen o hudbě. Organizátoři pro návštěvníky slibují nadupaný doprovodný program, gastro zážitky, moderní hygienické zázemí a kladou důraz na komfort, ať už v podobě bezhotovostní platby, minimální čekání u vstupu, nebo zábavy pro děti.

  • 1.

    Vstupenky

    Ještě jste si nekoupili na Metronome Prague vstupenky? Tak neváhejte, protože kdo dřív přijde, ten platí méně. Stále si můžete zakoupit vstupenky na všechny tři dny. K zakoupení jsou ale i vstupenky na jednotlivé dny, včetně zahajovacího koncertu ve středu 21. června.

    Nenaleťte

    Abyste nekupovali zajíce v pytli, organizátoři doporučují, aby hudební fanoušci nakupovali vstupenky pouze na stránkách Metronome Prague a u oficiálního prodejce GoOut.

    Ven, dovnitř, zase ven

    Skvělou zprávou je, že pokud si zakoupíte vstupenku na tři dny, neznamená to, že musíte v areálu, kde Metronome Prague probíhá, být pořád. Například přijdu ve čtvrtek, ukážu vstupenku, dostanu pásku na ruku a tu předkládám u vchodu, kdykoli se vracím, až do nedělního rána.

    Vstupenky nepřišly

    Pokud vám zakoupené vstupenky nedorazily, je vhodné se nejprve přesvědčit, zda vám e-mail se vstupenkami nespadl do spamu nebo do hromadných zpráv. Pokud ne, napište nám na tickets@metronome.cz.

    Nemůžu přijít

    Zrušení nákupu vstupenek nebo vrácení již zakoupených vstupenek není možné. Bezpečně nakoupit i prodat již zakoupené vstupenky ale návštěvníci mohou prostřednictvím našeho partnera TicketSwap.

  • 2.

    Bez front

    Organizátoři Metronome Prague i letos slibují, že by se před vstupem do areálu neměly tvořit fronty. Na místě totiž vybudují velkokapacitní festivalovou recepci, díky které zaručí rychlé odbavení i v nejfrekventovanější časy.  

  • 3.

    Gurmánský zážitek

    Na své si přijdou na Metronome Prague i milovníci jídla. I letos to nebude jen o hudbě. „Naším cílem je nabídnout co nejširší výběr z různých světových kuchyní. Od kvalitních masových, nemasových a vegetariánských produktů až po vína a jiné nápoje z celého světa. Snažíme se spolupracovat s koncepty, které jsou moderní a které uvažují nad svým produktem podobně, jako my nad naším festivalem, tedy především se zaměřením na spokojenost diváků,” uvádí organizátoři.

    Na Metronome Prague si lidé ke skvělé hudbě budou moci i zakousnout něco dobrého.
    Autor: Metronome Prague

  • 4.

    Bez papírovek a mincí

    Další skvělou vychytávkou na letošním ročníku Metronome Prague je to, že nebudete u sebe potřebovat mít papírové peníze nebo mince. Vše bude probíhat opět bezhotovostně. „Platby platebními kartami, mobily apod. umožňují pohodlné a bezpečné placení, kratší fronty a rychlejší odbavení,” slibuje organizátor.

  • 5.

    Eco-friendly

     

    Organizátoři akce myslí i na životní prostředí. Zapomeňte na haldy jednorázových plastových kelímků, na Metronome Prague dostanete jedině vratné kelímky. „Jsme eco-friendly. Všechno bereme zodpovědně a v souladu s životním prostředím. Používáme vratné kelímky se zálohou, kompostovatelné nádobí a samozřejmě máme koše na tříděný odpad,” říkají.

  • 6.

    Úschovna

    Pokud se na Metronome Prague chystáte z jiného města, tak se nebojte, že byste museli řešit, kam dát svá zavazadla. Přímo na místě totiž bude fungovat úschovna, tudíž vy si budete moci naplno užívat festival, aniž byste s sebou museli zbytečně cokoliv tahat. 

  • 7.

    Žádné kadibudky

    To, že je Metronome Prague festival na úrovni a že organizátoři myslí i na pohodlí návštěvníků, svědčí o tom, že na holešovickém výstavišti v areálu akce nechají vystavit moderní hygienické zázemí. Takže žádné mobilní záchody, toiky. Podívejte se na ně! 

    Takhle bude vypadat hygienické zázemí pro návštěvníky Metronome Prague.
    Autor: Metronome Prague

    Takhle bude vypadat hygienické zázemí pro návštěvníky Metronome Prague.
    Autor: Metronome Prague

  • 8.

    Metronome Prague bez bariér

    Organizátoři myslí i na osoby, které mají problém s pohybem. Metronome Prague je tak celý bezbariérový. „Protože chceme, aby si Metronome Prague užili všichni bez rozdílů, je přístup i samotný areál zcela bezbariérový,” popisují.

  • 9.

    Program pro děti

    A na Metronome Prague se nemusí bavit jen dospělí. Zabaví se tu celá rodina.  „Víme, že na festival přicházíte často i s dětmi, menšími i většími. A tak vám kromě hřiště připravujeme i dětské divadlo, vyprávění pro malé i velké, spoustu her, sportovní vyžití, malování, olympijskou zónu a mnoho dalšího,” slibují organizátoři.

  • 10.

    Doprovodný program

    Další chloubou Metronome Prague je také nadupaný doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit i na mnohé nevšední nehudební zážitky. „Budeme živě natáčet podcasty a přineseme také řadu velmi zajímavých debat. Pastoral Brothers, podcast Šídlo&Dobrovský, podcasty s Tomášem Poláčkem z Reportér magazínu, který vyzpovídá hvězdy našeho festivalu, Forbes podcast debaty s autory současných bestsellerů,” uvádí.

    „Mezi jednotlivými hudebními sety mohou zájemci navštívit některou část doprovodného programu, který je koncipován pro všechny věkové kategorie. Čekat je budou živé podcasty, venkovní instalace, filmové produkce, speciální programy pro děti, divadla, workshopy a mnohé další,” doplňují. K největším tahákům bude patřit unikátní realizace ikonického Vetřelce umělce H. R. Gigera, kterou připravila ve spolupráci s Metronome Prague Alšova jihočeská galerie.

  • 11.

    Galerie

    Fotogalerie
    56 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy