Vážná nehoda s tagickými následky se stala v sobotu 20. června kolem půlnoci. Po čelním nárazu do stromu na silnici kousek od Mochova ve směru ke Starému Vestci zůstali ve zcela sešrotovaném autě dva zaklínění lidé bez známek života. „Dvě osoby utrpěly zranění neslučitelná se životem, lékař byl nucen konstatovat smrt,“ uvedla tisková mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

„Hasiči prohledali okolí nehody, zda se v blízkosti nenacházejí ještě nějací lidé, kteří mohli ve vozidle také cestovat. Pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení postupně vyprostili obě těla a předali je kriminalistům k dalšímu ohledání a pořízení nezbytné dokumentace,“ popsal zásah tiskový mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda.

Náraz byl tak velký, že auto přerazilo strom vejpůl, jeho kus odpadl na silnici. I o to se hasiči museli postarat a zbytky stromu rozřezat a odklidit. Po dobu zásahu a vyšetřování byla silnice uzavřena a veškerou dopravu odkláněly policejní hlídky ve spolupráci se strážníky z Čelákovic po staré hradecké silnici číslo 611.

Video
Video se připravuje ...

Tragická nehoda u Mochova: Po nárazu do stromu zemřeli dva lidé. 

Fotogalerie
28 fotografií