V neděli bude z důvodu zajištění bezpečnosti silničního provozu i návštěvníků koncertu skupiny AC/DC na Letišti Letňany omezen provoz na některých komunikacích v okolí letiště. Dopravní opatření budou platit od 7 do 24 hodin.

15 uzavřených ulic

Pro veškerý provoz, včetně autobusů MHD, bude uzavřena komunikace Beladova. Komunikace Toužimská, Hůlkova, Beranových, Kopřivnická, Ašská, Kramolínská, Křivoklátská, Jilemnická, Semillská, Dětenická, Vrchlabská, Slováčkova a Žacléřská budou rovněž uzavřeny – s výjimkou pro vozidla městské hromadné dopravy, Integrovaného záchranného systému a rezidentů.

Zastávky autobusu se přemístí

V neděli po celý den zastávky autobusových linek číslo 110, 140, 158, 195, 201, 269, 351 a 377 v oblasti stanice metra Letňany budou přemístěny. 

Autobusové zastávky se v okolí Letiště Letňany v neděli přemístí.
Autor: Dopravní podnik hlavního města Prahy

Pražský dopravní podnik doporučuje na akci i po akci využít linku metra C Letňany. Pro přepravu z východní části Prahy na koncert lze využít také posílenou autobusovou linku číslo 195 v trase Skalka (linka metra A) – Vysočanská (linka metra B) – Letňany. Po skončení koncertu bude od 22.30 hodin do 24.00 hodin provoz metra výrazně posílen.