Byl Silvestr a kluci se chtěli bavit. Jenže tohle nedomysleli. Jeden z puberťáků se rozhodl, že vhodí odjištěnou petardu do odstaveného autobusu.

„Bacha na policajty. Jak se kouří uvnitř. Bacha na policajty, kámo,“ říkal jeden z jeho kamarádů. Mladík však neváhal a petardu vhodil do autobusu.

Petarda po výbuchu otřásla celým vozem a poškodila jeho interiér. Mladíci ve své nerozvážnosti vše natočili na video, které umístili na Facebook.

„Jaký byl váš Silvestr? My jsme jeli na výlet. Lepší než Student Agency,“ popsal video Ondřej, který ho na Facebook nahrál.

A video si začalo žít na sociální síti vlastním životem. Uživatelé ho sdíleli a cestu si našlo i k Policejnímu týdeníku. Strážci zákona tak o události již vědí.

Video vyvolalo na sociální síti vlnu nevole. „Tomuhle se říká hrdinství? Srandovní? Frajerství? Tak to bych se ráda zasmála. To by byla sranda, kdyby ti třeba do toho bytu hodil někdo petardu, že, Danny?“ napsala uživatelka Kateřina.

„Rozum jste nechali asi doma v šuplíku, že?“ napsal k videu Pavel. „Bych vás to nechala zaplatit, dementi,“ dodala Veronika na sociální síti.

Později se Blesk.cz ozvali samotní aktéři z videa. Podle všeho jde o vypečenou partičku tvůrců youtube videí, která si říká TVTwixx. Pro jistotu poslali ještě jedno video ze Silvestra.

Video
Video se připravuje ...

Puberťáci odpálili na Silvestra petardu v odstaveném autobusu. Facebook