Marc Rebillet alias Loop Daddy začal jako hudebník na YouTube a na platformě Twitch, kde nejprve své známé oblažoval vystoupeními z obýváku. Jeho energické performance se ale začaly rychle šířit na sociálních sítích, až ho vyšvihly na velké světové scény! Rebilleta v červnu čeká tuzemská premiéra - zavítá totiž na Metronome Festival na pražské Výstaviště. „Přinese energickou show bez předem stanovených pravidel,“ lákají pořadatelé.

Kromě něj čeká na diváky na 80 hudebních a uměleckých vystoupení, vstupenky je možné kupovat už teď. „Pokud bychom měli pojem unikátní vystoupení přiřadit ke konkrétnímu obličeji, byl by to právě Marc Rebillet. Žádná jeho show totiž nikdy není stejná jako ta předchozí. Sám svou hudbu popisuje jako one-man improvised meltdown. O jeho charisma a schopnosti zapojit do svých vystoupení také diváky, se přesvědčili už na významných světových festivalech. Máme proto ohromnou radost, že přijede i letos v červnu na Výstaviště,“ uvádí Risto Sokolovski, hudební producent a člen dramaturgické rady Metronome Prague.

Že je Rebillet skutečně unikátní hudebník, dokazuje třeba jeho vystoupení na festivalu Coachella v roce 2023. Tam Marc vyšel na jeviště jen v boxerkách a županu a performoval v kulisách fiktivního bytu - vzdal tak hold svým streamerským začátkům. 

Na Metronome Festivalu i letos na návštěvníky čeká řada překvapení a bohatý doprovodný program. Chybět nebude gastro zóna, k nákupu vstupenek navíc pořadatelé nabízejí výhodné balíčky ubytování ve vybraných hotelech. „Rádi bychom, aby u nás návštěvníci našli něco, co nikde jinde neuvidí, aby se k nám vraceli s tím, že je čeká skvělá hudba, rozmanitá nabídka nehudebního programu, ale i společenská událost, nějaké překvapení a především zážitek na celý život. Že se u nás prostě dostanou až za hranice hudby,“ komentuje David Gaydečka, ředitel Metronome Prague. 

Kdy: 20. až 22. června 2024
Kde: Výstaviště Praha
Za kolik: dospělý na 1 den 1590 Kč, dospělý na 3 dny 3190 Kč

Marc Rebillet.
Autor: Metronome Festival

Video
Video se připravuje ...

Metronome Prague festival, den první a vystoupení českých PSH (22. červen 2023) Daniel Šesták

Fotogalerie
74 fotografií