Legendární časopis ABC zve nejen Pražské děti na zábavný a naučný festival do Národního zemědělského muzea. Stejně tak jako v předchozím ročníku má festival připravené dva dny plné zábavy, vzdělání i her.  Na své si přijdou starší i mladší děti, holčičky i kluci.

Video
Video se připravuje ...

Pozvánka na festival ABC Časopis ABC

Na akci se setkáte s vědci, českými hvězdami platformy YouTube, badateli, dobrodruhy i sportovci. Nebude chybět ani stavebnice Lego, virtuální realita, 3D tiskárny a nejrůznější hračky.



Letos si navíc mohou malí návštěvníci upéct pizzu či si připravit obloženou housku jako na výlet. Malí badatelé si s vědci vyrobí různobarevný třpytivý sliz, se kterým si mohou hrát i doma. A milovníci archeologie si zde odkryjí kostrový hrob, poprvé si vyzkouší použít pravěkou vrtačku či si vybrousí kamennou sekyru.

Malé baletky se dozvědí, jak se stát skutečnou primabalerínou. A návštěvnice, které obdivovaly róby tanečnic v televizní soutěži StarDance, si je budou moci prohlédnout naživo. V neděli pak bude učit tanec přímo vítězka soutěže Veronika Lálová (27). Na co dalšího se můžete těšit objevíte tady.

Kdy: 13. a 14. dubna, od 10 do 17 hodin
Kde: Národní zemědělské muzeum, Praha 7
Vstupné: děti zdarma, dospělí 50 Kč

Fotogalerie
19 fotografií