Erotický veletrh Erofest se v Praze koná od roku 2015. Dvoudenní událost nabízí snad vše, na co si především mužské osazenstvo vzpomene - polonahé krásky, nahotinky ve vířivce, propriety pro uspokojení svých partnerek, ale i sebe, a v neposlední řadě i celou halu s klidnou zónou pro pořádné chlapáky, ale i pódium, kde se »milují« dvojice.  

Jakmile vstoupíte do atria, vydejte se doleva, kde vás v obrovské hale čeká nespočet vzrušujících zážitků. „Chodíme sem s kamarády každoročně. Letos máme posvíceno na show známých pornohereček, se kterými si chceme udělat foto,“ svěřil Tomáš, který právě okukoval postelové hrátky společně s další dvacítkou nadšenců. Ti se kromě kochání snažili zachytit, co se jen dalo.

Video
Video se připravuje ...

Erofest 2018 Eva Fornálová

Vytažené mobilní telefony a mraky selfieček. Většina návštěvníků sem přišla nejen za zážitky, ale také na lov - fotek. „Škoda jen, že je tady taková tma. Sice to dodá na erotické atmosféře, ale jen málokterou krásku se mi podaří zachytit,“ povzdechl si návštěvník Ivan u tyče, na které se svíjela vnadná blondýnka. Hala pro chlapáky.

A v případě, že budete mít ňader a hýždí plnou hlavu, v protější hale, která je hned po pravé straně u vstupu, objevíte chlapácké útočiště s motorkami, holičem i palačinkami. V tomto ohledu se tady na dámskou halu nemyslí, asi proto, že je zde nedostatek polonahých mužů, ze kterých by se musely vzpamatovávat.

Akce ale není pouze pro pány, jak by se mohlo na první pohled zdát. „Zaměřili jsme se jednotlivce, na mladé i starší páry, kteří chtějí poznat novinky ze světa erotiky. Poprvé bude veletrh nejen o erotice, ale také o módních trendech na trhu erotických pomůcek,“ svěřila Marta Hladíková, mluvčí veletrhu. 

Brány areálu PVA Expo Praha budou otevřeny v pátek 7. prosince i v sobotu 8. prosince od 10.00 do 21:00 hodin. Následuje afterpárty přímo v další hale areálu PVA Expo.

Fotogalerie
37 fotografií