Kam v týdnu zdarma?
Autor: Facebook
V pondělí se můžete vypravit třeba na výstavu zdarma do Galerie Zátiší. Od pondělka tady můžete zhlédnout tvorbu dvou malířů, a to Otty Plachta a Petera Herela. Porovnejte svět dvou tvůrců a nahlédněte do jejich fantazie. Více informací objevíte tady.

Kdy? Od pondělí
Kde? Galerie Zátiší, Urešova 1757
Vstupné? Žádné

Proměňte se v brouka. Goethe Institut vás na pět minut přenese do knihy Franze Kafky.
Autor: Eva Fornálová
Proměňte se v úterý v brouka. Goethe Institut vám nabídne zažít virtuální realitu, která vás přenese do kůže hlavní postavy nejznámější povídky Franze Kafky, která se proměnila v brouka. Staňte se na pět minut hlavním hrdinou knihy a najděte cestu z pokoje ven. Více informací objevíte tady.

Kdy? Celý týden, od úterý do čtvrtka od 13 do 19 hodin, v pátek a v sobotu od 11 do 17 hodin
Kde? Goethe Institut, Masarykovo nábřeží 32
Vstupné? Žádné

Kam v týdnu zdarma?
Autor: Facebook
Ve středu máte možnost ze sebe setřepat depresivní náladu na Tančírně. Nemusíte mít na nohou taneční střevíčky a ani nemusíte umět tančit. Hlavní je, že si chcete zatančit a chcete rozhýbat své tělo v rytmech hudby. Vezměte s sebou své přátele, ať si to užije co nejvíce lidí. Více informací objevíte tady.

Kdy? Ve středu od 19 do 22 hodin
Kde? Studio Alta, U Výstaviště 21
Vstupné? Žádné

Kam v týdnu zdarma?
Autor: Facebook
Máte rádi železnice a dopravu? Pak byste si ve čtvrtek neměli nechat ujít akci Šotouš v Centru architektury a městského plánování. Hned u vchodu vás přivítá autobus z roku 1945. Těšit se můžete na komentované projekce i informace k tomu, co nás v budoucnu v dopravě čeká. Více informací objevíte tady.

Kdy? Ve čtvrtek od 14 hodin
Kde? Centrum architektury a městského plánování, Vyšehradská ulice
Vstupné? Žádné

Bruslení na Ovocném trhu je zdarma. Zaplatíte tady jen za půjčení bruslí.
Autor: Eva Fornálová
V pátek si protáhněte tělo na kluzišti. Zdarma můžete v Praze bruslit na Letenské pláni i na Ovocném trhu. Vstupné je zdarma v případě, že máte vlastní výbavu – tedy brusle. Jinak si musíte za výpůjčku zaplatit. Více informací objevíte tady.

Kdy? Nejen v pátek
Kde? Letenská pláň i Ovocný trh
Vstupné? Vlastní brusle