Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Designblok opět v Holešovicích: Projít si ho vám zabere minimálně dvě hodiny

/
  • Designblok 2017 - poradíme vám, abyste se neztratili.
    25. října 2017 ● 18:15

    Designblok startuje už ve čtvrtek 26. října. Abyste se při vstupu na akci lépe zorientovali a nemuseli nikde zmateně pobíhat, v článku se dočtete, co a kde najdete.

  • 1.

    Levé křídlo Průmyslového paláce

    Hlavní část Designbloku objevíte v Průmyslovém paláci v Holešovicích. Ovšem i ten je natolik velký, že ho pořadatelé rozdělili na tři části. Pokud se vydáte do levého křídla, najdete tady takzvané Openstudio. V něm objevíte malovýrobu a 200 tvůrců, kteří nevyrábí pro velké komerční účely. Takže levé křídlo bude plné designérů, módních návrhářů, šperkařů a ilustrátorů.

    Součástí Openstudia je navíc i přednášková platforma Reflex Stage, kde se každý den konají přednášky, workshopy a prezentace designérů.

    Designblok 2017
    Autor: Designblok

  • 2.

    Pravé křídlo Průmyslového paláce

    Naproti tomu v pravém křídle Průmyslového paláce objevíte takzvané Superstudio. To nabídne pohled na novinky českých a světových výrobců, prezentujících produkty vzniklé ze spolupráce se špičkovými designéry. Objevíte tady zejména nábytek, světla a bytové doplňky od více než 70 značek.
    Designblok 2017
    Autor: Designblok

  • 3.

    Středová část Průmyslového paláce

    Třetí část Designbloku objevíte ve středové části. Designérie, jak ji pořadatelé nazvali, nabízí nejrůznější interaktivní instalace. Objevíte tady i hlavní pódium, na kterém bude nejen módní přehlídka, ale i další doprovodný program během každého dne.
    Autor: 

  • 4.

    Lapidárium na Výstavišti

    Přestože je Průmyslový palác veliký a doporučujeme vám na kochání alespoň dvě hodiny času, tím to nekončí. Při cestě z hlavní části zamiřte do Lapidária, které je také na Výstavišti v Holešovicích. Objevíte tady ArtHouse, který nabízí pohled do sběratelského designu.
    12 žen, které se potýkaly s rakovinou prsu, se staly na jeden večer modelkami.
    Autor: Eva Fornálová

  • 5.

    Zajděte i do ulic

    Průmyslovým palácem a Lapidáriem to ale nekončí. Pokud toho na vás nebude dost, vyjděte do ulic města Prahy, kde objevíte venkovní instalace v podání českých designérů. Exteriérové objekty navržené předními českými designéry a architekty speciálně pro Designblok najdete na Václavském náměstí nebo Na Příkopech.
    Designblok 2017
    Autor: Designblok

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy