Kladenská kapela Zrní vznikla zcela náhodou v roce 2001. Během hraní členů tehdejší ještě tříčlenné kapely se k nim spontánně přidávají dva jejich kamarádi. A tak při koncertu vznikla stávající pětičlenná kapela Zrní.

Po několika letech koncertování byla kladenská kapela na vzestupu. V roce 2013 získala cenu Anděla za objev roku. Od té doby můžete Zrní slyšet na větších hudebních festivalech, jako je Rock for People nebo Colours of Ostrava.

Jejich poprvé

A nyní poprvé pořádá velký koncert, a to rovnou ve Fóru Karlín za doprovodu symfonického orchestru. „Těšíme se, že si zahrajeme na takovým místě, jako je Fórum Karlín. Na místě s tak vyhlášeným zvukem a takovými možnostmi. Vynechali jsme letos koncerty v Praze a všechno směřujeme k podzimu a hraní tady,“ řekl pro fanoušky frontman kapely Honza Unger.

Koncert tak spojí s křtem nové desky. Přesto se nemusíte bát, že byste si nezazpívali staré známé songy. Zazní i ty. „Bude to náš největší samostatnej koncert a dáme si fakt záležet na tom, aby to byl pro lidi zážitek,“ uzavírá Honza Unger.

Fotogalerie
4 fotografie