Náplavka v sobotu odpoledne přilákala stovky milovníků nejrůznějšího fastfoodu. Ti přišli ochutnat jídla z všemožných koutů světa, která se sem přijela předvést na čtyřech kolech. Tzv. foodtrucky byly rozeseté po celém prostoru náplavky, aby si každý mohl vybrat, na co má největší chuť.

„Přišli jsme sem zejména na burgery, ale chystáme se to samozřejmě proložit i něčím sladkým,“ prozradil návštěvník Pavel, který si už pochutnával na prvním jídle.

A že ho tady bylo opravdu požehnaně. Na výběr bylo hned ze 41 vozů, z toho jich jedenáct přijelo ze zahraničí. A to z Belgie, Polska, Maďarska, Slovenska i Německa. Oproti prvnímu ročníku je to velká změna, před dvěma lety na akci přijelo jen 15 foodtrucků, a to pouze z Čech.

Změnila se také lokalita – po loňském podzimním ročníku v pražských Holešovicích se Food Truck show uspořádala na náplavce. „Má mnohem lepší atmosféru, je fotogenická a dostupnější. Na náplavce děláme většinu akcí, a proto je show opět zde,“ zdůvodnila výběr lokality mluvčí akce Monika Kaňáková.

GALERIE: Podívejte se, jak to na akci vypadalo:

Fotogalerie
32 fotografií