V osm hodin večer dobíhali poslední opozdilci ke kinu Aero. O pár minut později se v sále rozezněla hudba živé kapely, která tak dala všem najevo, že show co nevidět začne. 

Poté, co se zaplnilo celé hlediště, přišel sebejistě na pódium Tomáš Plhoň, který uvedl do situace pár nově příchozích. Po zeptání, kdo je tady nováčkem, totiž zdvihlo ruku nad hlavu jen okolo dvaceti lidí v sále.

Většina publika totiž chodí na akce pravidelně. Třeba jako Jakub. „Je to lepší než kino. Vždy se pobavím. Čas od času se číslo zopakuje, ale zasměju se u něj stejně jako napoprvé,“ těšil se z akce.

Podívejte se na ukázku:

Underground Comedy totiž není v kině Aero žádnou novinkou. Zajímavostí však je podtitul Přiostři to. „V téhle show to může, jak už název napovídá, divák komikům pěkně přiostřit. Zvolili jsme tento koncept hlavně proto, abychom tyto večery odlišili od našich standardních Underground Comedy večerů,“ prozradil jeden z tvůrců Jan Adámek.

Šestice vystupujících odzbrojila svým břitkým humorem celý sál. Žádné téma nebylo tabu. Rozebírala se politika, sex, vztahy, naplavenina, hloupí turisté i genocida Židů. Diváci se nepřestávali smát.

Podívejte se i na fotky:

Fotogalerie
19 fotografií