Řada podniků na Náplavce má otevřeno jen do té doby, dokud bude hezky. „Jakmile se ochladí, zavřeme a přemisťujeme se,“ zmínil lodník z lodi Tyrš pro Blesk.cz. Jiné podniky nezavírají ani v zimě. A to restaurace Vltava, kterou najdete na pevnině, a loď Matylda. 

Nezavírá ani loď Tajemství. „Ovšem jakmile přijde podzim, bude otevřeno jen podpalubí, kde je bar,“ uvedla obsluha na lodi Tajemství, která nabízí i kulturní akce ve svém divadle.

 

Na Náplavce potkáte také pojízdné stánky. Jedním z nich je Sani, který nabízí italskou zmrzlinu. Objevíte ho až na konci Náplavky u železničního mostu.

Pokud vás lákají sportovní aktivity jako volejbal nebo paddleboard, projděte se Náplavkou až na Výtoň. Volejbal vás tady na hodinu vyjde na 460 korun. Osvěžit se poté můžete například Bernardem za 42 korun.

Na Náplavce to i koncem léta žije a bude žít určitě i v září.
Autor: Eva Fornálová


Na Avoid Gallery si při poslechu večerní hudby můžete dát cokoli. Na dračku tady jde prý Aperol za 89 korun nebo Mochito za 109 korun. Ovšem o 4 koruny levnější Aperol za stejné množství si můžete dát na malebné loďce Bellevne.

Přestože většina podniků bude mít otevřeno ještě v září nebo i v říjnu, podle teploty, najdou se i lodě, které to při špatném počasí „balí“, jako je například loď Tyrš. Právě ta nabízí nejrůznější míchané nápoje už od 70 korun.
Na Náplavce to i koncem léta žije a bude žít určitě i v září.
Autor: Eva Fornálová


Čím blíže centru se budete nacházet, tím výhodnější cenu Aperolu objevíte. Nejlevnější za 70 korun se nabízí na oranžovo-bílé lodi Visla. Ovšem zato dostanete o 100 ml nápoje méně než kdekoli jinde.
Video
Video se připravuje ...

Jak to vypadá na Náplavce odpoledne? Efo



Pokud plánujete s přáteli velkou party, na své si přijdete v Party Gril Garden. Můžete si tady totiž objednat XXL verzi Mochita za 570 nebo Cuba libre za 470 korun. „Budeme tady, dokud bude hezky. A zavíráme až o půlnoci,“ prozradila obsluha.
Fotogalerie
29 fotografií