Originalita až na prvním místě. Tak by se dalo označit počínání události »Dyzajn market léto«. Žádné tuctové velkovýrobny tady nenajdete. Místní stánky nabízejí designerské počiny a díky obrovské rozmanitosti nabízeného zboží se dá říct, že si na místě něco vybere každý. Kromě originálních kusů oblečení a šperků si na Vás autoři připravili i méně očekávané záležitosti. Je libo dočasné tetování, nebo snad stylový betonový rám na obraz? To je jen zlomek toho, co na místě naleznete.

Dyzajn market láká originalitou.
Autor: Daniel Vitouš
Cílem celého projektu je navnadit Pražany na léto. Akce zajišťuje také dětský koutek s programem na celou dobu jejího trvání, módní přehlídky a hudební vystoupení. Samozřejmostí jsou také stánky s občerstvením, a to jak s tuzemskou, tak i stále více vyhledávanou zahraniční kuchyní.

Jak prozradila zakladatelka projektu Terezie Tunková: „Chceme, aby se návštěvník mohl na léto naladit všemi smysly: od originálního dyzajnu až po skvělé jídlo s dobrou náladou a skvělými kulturními zážitky.“  Více informací naleznete na stránkách Dyzajn marketu.

Fotogalerie
8 fotografií