Pouliční slavnost ve Vršovicích pořádaly podniky v Krymské ulici. Pražané tak mohli během jednoho dne zajít na promítání filmů, divadlo, výstavu, neobvyklé workshopy, jídlo v rámci Restaurant day i hudební koncert.

A návštěvníci si pestrý program na Korso Krymská pochvalovali. „Právě jsem si tady nechala připnout barevné vlasy a ostříhat konečky. Mám za sebou dva workshopy. A to jeden o žonglování a druhý o navrhování ponožek. Jsem tu už šest hodin a mám pocit, jako kdybych byla hned na několika akcích zároveň,“ těšila se Magda (30), která na akci přišla společně s přáteli. 

Hudební žánry se střídaly po několika metrech. Zatímco na začátku hrál folk, o pár metrů níže vystupoval zpívající kytarista a v půlce ulice už zaznívaly tóny punku.

Těšila jsem se na vystoupení DJ Roba z Velké Británie. Perfektně jsme si zatancovali. Jen je škoda, že ta akce je až tak úspěšná, že přilákala mraky lidí, kteří se na sebe lepí. Myslím, že ne každý tento nápor, kdy se na vás ze všech stran někdo lepí, ustojí,“ hodnotila akci Tereza (26).

Fotogalerie
41 fotografií