Meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) přínáší předpověď počasí na poslední dubnový týden. Jak bude? V pondělí nečekejte, že se do Prahy sluníčko a teplo, naopak, konec dubna bude více "uplakaný", než slunečný. V pondělí bude oblačno až zataženo, na většině území občas déšť nebo přeháňky. Během odpoledne od západu ustávání srážek a k večeru ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 14 až 16 °C.

V úterý počasí obloha nad metropolí bude také oblačná až zatažená, místy přechodně až může vykouknout sluníčko. „Na většině území občas déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 6 až 4 °C. Nejvyšší denní teploty 11 až 13 °C,” uvádí ČHMÚ.

I ve středu bude oblačno až zataženo, přechodně až polojasno. Místy opět přeháňky.  Nejvyšší denní teploty 10 až 12 °C. 

Ve čtvrtek ze začátku dne mraky dají slunce trochu šanci se ukázat, přes den se ale zase zatáhne, bude oblačno a ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty +1 až -1 °C. Nejvyšší denní teploty 13 až 15 °C. 

V pátek a v sobotu počasí bude pokračovat v aprílovém duchu, ale na neděli se těšte! To bude nejtepleji z celého týdne, teploty se dostanou až na 18 stupňů a svítí bude slunce celý den.

 

Fotogalerie
18 fotografií