Žádáme všechny řidiče, aby se v příštích měsících, pokud možno, vyhnuli Radotínu, který bude téměř neprůjezdný. Občany Radotína pak prosím o trpělivost,“ uvedl starosta Karel Hanzlík (ODS).

Silnice z Řevnic na Mníšek pod Brdy bude zcela uzavřena od 15. března do 30. dubna a od 1. května do 31. října pak jen částečně. Silnice mezi Třebotovem a Chýnicí bude neprůjezdná od 16. března do 14. června. O den později bude otevřen průjezd z Třebotova na Chýnici, avšak uzavřen bude průjezd Chotečí kvůli výstavbě tamního mostu. O letních prázdninách bude uzavřena silnice mezi Třebotovem a Radotínem.

Řidiči pojedou ve směru od Strakonické do Karlické po Pražském okruhu k exitu 15 a dále ulicemi K Cementárně, Pod Klapicí a přes náměstí Osvoboditelů na Karlickou. Ve směru od Výpadové na Karlickou budou muset po Výpadové, Přeštínské a Vrážské, dále přes železniční přejezd a ulicemi Na Betonce, Pod Klapicí a náměstí Osvoboditelů až na Karlickou. Od Karlické na Výpadovou pak využijí Karlickou a náměstí Osvoboditelů, projedou Prvomájovou, Na Betonce a přes železniční přejezd do Vrážské a dále na Výpadovou.

Dočasná změna trasy a zastávek se dotkne autobusových linek číslo 120, 244, 245, 246, 248, 261, 269, 309, 313 a 951. Podrobné informace o změnách dotýkajících se MDH jsou k dispozici na internetových stránkách dopravního podniku.

Fotogalerie
3 fotografie