Pondělí bude nejteplejším dnem týdne. Sluníčko náš bude šimrat do tváří po celý den. Příjemných 13 stupňů Celsia bude vybízet k romantické procházce kolem vody. A pokud jste měli chuť zažít romantické rande, pondělí k tomu bude přímo stvořené. Večer teploty klesnou k 5 stupňům.

Úterý přinese výrazné ochlazení. Teploty spadnou na pouhých 7 stupňů Celsia. Během dne navíc očekávejte slabý déšť. A tak si ráno kromě čepice a šály přibalte do tašky i deštník. Po setmění klesne teplota o pouhý stupínek na 6 stupňů Celsia.

Středa bude druhým nejteplejším dnem týdne. Přestože budeme mít nad hlavami zamračené nebe, teploměry budou hlásit příjemných 10 stupňů Celsia. Večerní teploty budou stejné jako předchozí noc - 6 stupňů Celsia.

Ve čtvrtek se připravte na zamračené nebe a 9 stupňů Celsia. Pokud se chystáte vracet domů po setmění, doporučujeme se pořádně obléct. Rozhodně si nezapomeňte rukavice. Teploty večer spadnou na pouhé 4 stupně Celsia.

Pátek bude třetím nejhezčím dne týdne. Takže pokud vám nevyšlo rande ani v pondělí, ani ve středu, vydejte se na krmení labutí v tento den. Teploty se vyšplhají k 10 stupňům Celsia. Večer ale bude zase pořádná zima. Očekávejte 4 stupně Celsia.

Sobota bude vybízet k volnočasovým aktivitám pod střechou, někde v teple u krbu. Teploty spadnou na 6 stupňů Celsia. Během dne by mělo navíc pršet. A pokud se chystáte večer popíjet, připravte se na pořádný mráz. Teploměry naměří 0 stupňů Celsia.

Nedělní program si také raději naplánujte někde v teple pod střechou. Stejně jako v sobotu bude i v tento den jen 6 stupňů Celsia. Sluníčko budou střídat dešťové přeháňky. A v noci klesnou teploty na 1 stupeň.

Dagmar Honsová o sexu a o počasí:

Video
Video se připravuje ...

Sex a počasí: Ženy to rády v létě, mužům haraší s příchodem zimy Blesk TV