Sady Svatopluka Čecha se v Praze 2 nacházejí mezi Vinohradskou a Slezskou ulicí. Na jejich rozloze o velikosti 23 000 metrů čtverečních chce radnice provést revitalizaci, kterou může ovlivnit kdokoliv z vás.

Městská část Praha 2 pomocí dotazníku zjišťuje, co všechno byste v Sadech Svatopluka Čecha nově rádi viděli nebo naopak co je potřeba změnit. Radnici na základě položených dotazů také zajímá, jací lidé a za jakým účelem tento park využívají.

Místní úřad proto mezi uvedené otázky zařadil snahu zjistit, jak často lidé parkem procházejí, proč vůbec na tuto zelenou plochu vstupují a nakolik jsou se současným stavem sadů spokojeni.

Je možné se také kromě vyplňování předem nastavených odpovědí v některých bodech rozepsat a dát tím radnici vědět, co byste si doopravdy v Sadech Svatopluka Čecha představovali.

Na závěr dotazníku se mohou zájemci o budoucí vzhled místního parku soustředit na konkrétní prvky a přiřadit jim důležitost na stupnici od 1 do 5. Mezi uvedené tematické okruhy radnice zařadila například přítomnost cvičebních zařízení, protihlukovou bariéru, oplocený prostor pro venčení psů nebo nové a větší květinové záhony.

Můžete se také vyjádřit k tématu výsadby nových stromů, rekonstrukci stávajících vodních prvků nebo oplocení celého areálu, který by byl na noc uzamykatelný. Dotazník můžete vyplňovat na těchto stránkách, zabere vám to jen pár minut.