„Z ničeho nic jsem dostala ránu do hlavy, které se opakovaly a neustávaly. Kvůli tomu jsem upadla na zem. Snažila jsem si chránit obličej. Tím, jak jsem upadla, tak údery bohužel nepřestávaly,“ popsala pro CNN Prima NEWS napadená žena.

Migrény a noční můry

„Mám neustálé bolesti hlavy, migrény, jsem dezorientovaná a točí se mi hlava. Toto všechno se začalo objevovat s odstupem. Od útoku mám také noční můry, bojím se chodit kamkoliv sama, a to hlavně za tmy. Jsem přehnaně paranoidní, neustále se otáčím za sebe a mám pocit, že mě někdo sleduje,“ uvedla pro televizi napadená. Ženě navíc při náročné operaci týden před brutálním napadením lékaři do obličeje voperovali kovovou destičku.

Policii se útočníka bezprostředně po činu podařilo dopadnout. Podle dechové zkoušky bylo potvrzené, že útočník byl v době incidentu silně opilý. Podle CNN Prima NEWS měl více než 2,5 promile alkoholu v dechu. Policejní mluvčí Jan Daněk uvedl, že je podezřelý z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, kdy mu v případě odsouzení hrozí až tři roky odnětí svobody.

Ženu napadl na parkovišti v Praze 9 opilý cizinec a brutálně ji zbil.
Autor: CNN Prima NEWS