Kriminalisté, kteří se zabývají pátráním po hledaných a pořešovaných osobách, vyrazili ve čtvrtek dopoledne do ulice Ke Spálence. Zazvonili na jeden z domů, kde se podle jejich informací měl nacházet 63letý muž. Ten se vyhýbal trestu vězení - dostal pět. 

„Policisté zazvonili na zvonek od bytu, v němž se osoba měla zdržovat, dveře se otevřely a vzápětí hned zase zavřely. Během krátké chvíle se z domu ozvaly dva výstřely,“ popsal Blesku policejní mluvčí Jan Rybanský.

Policisté, kteří muže přišli zadržet, byli v civilu, na místo si proto povolali posily - kolegy s dlouhými zbraněmi a neprůstřelnými vestami a také zásahovou jednotku. „Ta provedla násilný vstup a uvnitř našla muže, který výstřelem spáchal sebevraždu. Jednalo se o onu osobu, která byla v celostátním pátrání, 63letého muže,“ dodal Rybanský.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Video
Video se připravuje ...

Kriminalisté v ulici Ke Spálence. (14. prosince 2023) Blesk.cz - David Malík

Fotogalerie
23 fotografií