Nález mrtvého muže v Kačírkově ulici Blesku potvrdil mluvčí pražských policistů Richard Hrdina. „Bylo oznámeno, že na ulici leží muž bez známek života, po příjezdu na místo policisté zjistili, že se oznámení zakládá na pravdě,“ uvedl s tím, že kriminalisté na místě nebyli schopni vyloučit cizí zavinění a přesnou příčinu úmrtí určí nařízená soudní pitva. Příčiny a okolnosti jeho smrti teď policisté vyšetřují. 

Na místo vyrazila řada kriminalistických aut včetně pražské mordparty, která řeší vraždy a další závažné násilné trestné činy, a také psovod, který na místě pomáhá se zkoumáním případných stop. Tělo bylo nalezeno ve stráni několik metrů od místa, kde procházejí chodci, poté, co opadl sníh, je tak možné, že tam mrtvý muž ležel delší dobu.

Na místo také vyrážela záchranářská a lékařská posádka. „Na místě byl první lékař, nalezený muž ovšem jevil jisté známky smrti, proto lékař záchranáře odvolal, muži už bohužel nebylo pomoci. Na místě jej pak vystřídal koroner,“ řekl Blesku mluvčí pražských záchranářů Karel Kirs. 

Video
Video se připravuje ...

Nález mrtvoly v Kačírkově ulici v Praze (11. prosince 2023) Blesk.cz - David Malík

Fotogalerie
10 fotografií