Hororové oznámení přijala tísňová linka v sobotu v noci. Podle volajícícho měla na Černém Mostě probíhat hromadná rvačka a údajně měl být slyšet i výstřel, na místo proto vyjely nejbližší policejní hlídky.

„Policisté po příjezdu na místo zjistili, že ke střelbě nedošlo a lichá byla nakonec také informace o nožích. Na ulici každopádně došlo ke konfliktu mezi několika lidmi, přičemž došlo k lehkému zranění dítěte, které se do šarvátky připletlo. Na místo byla povolána posádka záchranné služby, která chlapce převezla do nemocnice k dalšímu vyšetření. Následně byla na místo vyslána další posádka záchranné služby, která do nemocnice převezla lehce zraněného muže,“ informoval policejní mluvčí Jan Daněk.

Policisté společně s psovody mezitím na místě uklidňovali emoce, jeden z účastníků šarvátky si však nedal říct. „Jeden z aktérů se však nakonec stejně dostal do křížku s psovody Městské policie Praha a skončil na zemi v poutech,“ doplnil Daněk. Celou událost policisté zaevidovali a budou se jí nadále zabývat.

Video
Video se připravuje ...

Na Černém Mostě došlo k hromadné bitce (12. srpna 2023) Václav Burian

Fotogalerie
6 fotografií