Sérií loupežných přepadení se zabývají od začátku října kriminalisté. Pětice mladíků, kteří jsou teď stíháni, má na svědomí několik loupežných přepadení, jež policisté řeší od začátku října. Během vyšetřování bylo navíc zjištěno, že se mladíci dopustili dalších dvou loupeží v říjnu v Praze 8, které policie dosud neevidovala. 

„Ve všech případech se jednalo o loupeže, kdy cílem obviněných byly předměty s fotbalovou tematikou,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. První ze dvou loupeží, o nichž policisté donedávne neměli tušení, se odehrála v neděli 2. října krátce po desáté hodině večer poblíž autobusové zastávky Odra. O dva týdny později, 16. října, ve stejný čas řádili mladíci na autobusové zastávce Dunajecká. 

Kamerové záznamy

Jen chvíli po akci se tři mladíci ze skupinky vyfotili. Podle policie mohli mít na sobě v době přepadení stejné oblečení. Kriminalisté disponují i kamerovými záznamy. Policie nyní hledá oběti loupežných přepadení. „Prosíme proto poškozené, na kterých se tato skupinka mužů dopustila loupežného přepadení, aby se neprodleně ozvali na linku 158 anebo celou věc ohlásili na nejbližší policejní služebně,“ řekla Siřišťová. 

Video
Video se připravuje ...

Kriminalisté obvinili pětičlennou skupinku mladíků ze série loupežných přepadení. Policie ČR

Video
Video se připravuje ...

Kriminalisté obvinili pětičlennou skupinku mladíků ze série loupežných přepadení. Policie ČR

Fotogalerie
8 fotografií