Kriminalisté s ženou zahájili trestní stíhání pro trestný čin vražda. V případě odsouzení za tento trestný čin hrozí až 20 let odnětí svobody,“ uvedli policisté v pondělí na Twitteru.

Smrt přišla poté, co se muž se ženou v neděli krátce po půlnoci pohádali. Kvůli čemu, policisté nezveřejnili. „Po příjezdu na místo byl v bytě nalezen mrtvý muž s bodným zraněním. Podezřelá žena byla zadržena a případem se zabývají kriminalisté z oddělení vražd,“ řekl Blesku policejní mluvčí Jan Daněk v neděli. „Na místě byl dále ošetřen 21letý mladý muž, který utrpěl lehké poranění horní končetiny, nicméně nebylo nutné jej transportovat do nemocnice,” uvedla pro CNN Prima News mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Nejde bohužel o ojedinělý násilný čin, který se v Praze o víkendu stal. V sobotu v Lehovci zemřel 19letý mladík, z jehož skonu může být podezřelý teprve 16letý teenager. Toho s vážnými poraněními odvezla sanitka do nemocnice. „Případ řeší kriminalisté z oddělení vražd,“ uvedl k tomu Daněk s tím, že na místě incidentu se žádný třetí člověk nenacházel.

Video
Video se připravuje ...

Insta Crime Podcast: Podcast: Balíkový vrah Vostárek zavraždil a rozřezal přítelkyni. Červený, Chebotareva

Fotogalerie
34 fotografií