K úmrtí mladého muže došlo v 10. patře paneláku ve Slévačské ulici nedaleko tramvajové konečné zástávky na Lehovci. „Do ulice Slévačská vyrazily dvě posádky rychlé zdravotnické pomoci i lékař. Na místě byl nalezen muž bez známek života, kterému záchranáři už nedokázali pomoci,“ sdělila mluvčí Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy Jana Poštová.

„Druhý utrpěl velmi vážná poranění, museli jsme jej uvést do umělého spánku, zajistit dýchací cesty a poté transportovali do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady na ARO,“ upřesnila mluvčí.

K čemu přesně došlo, nyní zjišťují pražští policisté. „Kriminalisté z oddělení vražd aktuálně řeší případ v jednom z bytů ve Slévačské ulici v Praze 9, ve kterém byl nalezen jeden mrtvý a jeden zraněný muž,“ informovala Policie ČR skrze twitterový účet. Podle mluvčí Policie ČR Jana Daňka by mrtvým měl být 19letý mladík! O život přitom v nemocnici bojuje teprve 16letý chlapec! Podle CNN Prima News měl utrpět bodná poranění.

„V tuto chvíli čekáme na muže, který skončil v nemocnici,“ sdělil pro CNN Prima News Daněk. Ten by již neměl být v ohrožení života. „V tuto chvíli čekáme na výslech. Tento výslech by mohl být zásadní pro rozuzlení celého případu,“ sdělil mluvčí v neděli.

Fotogalerie
30 fotografií