Tenhle ranní mejdan se dvojici mužů pořádně zvrtnul! Nejprve spolu časně ráno pili na lavičce, když vtom se ten drobnější z nich zvedl a chtěl nastoupit do přijíždějící tramvaje. Jenže jeho robustnější kamarád mu byl v patách. „Po vzájemné strkanici spadnul drobnější z nich na zem, kde ho agresor několikrát zcela nepochopitelně kopnul do hlavy,“ popsal policejní mluvčí Jan Rybanský.

Celý incident zachytily kamery. Je na nich vidět, že útočník pak prohledává muži ležícímu na zemi kapsy, když nic nenajde, odchází pryč. „Podezřelý má vyšší ramenatou postavu a mohl by být ve věku kolem čtyřiceti let. V době útoku měl na sobě bundu ,bomber' a tmavé montérkové kalhoty s kapsami po stranách a červeným pruhem. Na nohou tmavé polobotky s bílým pruhem,“ přidal Rybanský útočníkův popis.

Policisté hledají nejen jeho, ale i svědka, který se poškozeného v průběhu incidentu zastal. Pokud některého z nich poznáváte, kontaktujte linku 158. „Kriminalisté by v souvislosti s případem také přivítali další svědecké výpovědi nebo záznamy z mobilních telefonů, neboť je spolehlivě zjištěno, že po čas incidentu místem projíždělo několik tramvají, jejichž cestující mohli záznamy pořídit,“ dodal mluvčí.

Video
Video se připravuje ...

Muž zkopal druhého a chtěl ho okrást. (11. dubna 2022) Policie České republiky

Fotogalerie
6 fotografií