Otřesný zážitek, na který nejspíš jen tak nezapomenou, připravil muž několika ženám v Praze 14. V jejich blízkosti si během letošní zimy stáhl kalhoty, vzal do ruky svůj penis a začal před nimi onanovat!

První tři případy se odehrály 4. února nedaleko zastávek Lomnická a Hostavice. „Podezřelý pohybující se na jízdním kole sledoval ženy a následně před nimi masturboval. Poškozené daly policistům velmi podrobný popis podezřelého, díky kterému ho policisté na kamerových záznamech dohledali v jednom z obchodních řetězců, kde si byl během incidentů nakoupit,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Počtvrté muž řádil v pondělí 15. února krátce před jedenáctou dopoledne. Vyděsil dvě mladé dívky, které čekaly na vlakovém nádraží Dolní Počernice na vlak. „Naproti spatřily muže, který je sledoval a přitom masturboval. Obě ustrašené dívky ,onanistu' natočily na mobilní telefon a odjely prvním vlakem domů. Celou věc následně oznámily na obvodním oddělení v Kolíně,“ uvedla mluvčí.

Policisté pak z kamerových záznamů zjistili, že se jedná o téhož muže, který masturboval na veřejnosti už 4. února. 17. února pak zveřejnili kamerové záznamy a požádali veřejnost o pomoc při pátrání. Ještě týž den se muž sám přihlásil na linku 158. „Muž uvedl, že se poznal na záběrech a chce spolupracovat s policií. Kriminalisté třetího policejního obvodu v současné chvíli s dvaapadesátiletým mužem provádí standardní úkony trestního řízení,“ dodala Siřišťová.

Výtržnictví

Případ v červnu pokročil do stádia, v němž padlo konkrétní obvinění. „Kriminalisté třetího policejního obvodu v minulých dnech obvinili dvaapadesátiletého muže ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté šetřením zjistili, že muž má na svědomí pět skutků, které páchal na území hlavního města Prahy,” sdělila Siřišťová.

Fotogalerie
8 fotografií