V pátek kolem jedenácté hodiny večerní si v Mladoboleslavské ulici v Praze 9 hlídka strážníků všimla zjevně opilé ženy. To, že byla úplně namol, nebylo jediné, proč se k ženě strážníci vydali a chtěli ji zkontrolovat. Žena na sobě totiž měla jen boty a kalhoty. Nic víc!

Kopanec do nohy

Strážníci výtržnici vyzvali, aby prokázala svou totožnost. Opilá žena je ovšem vesele ignorovala. Když ji hlídka vyzvala podruhé, žena se naštvala a spustila smršť nadávek. To ale nebylo všechno, strážníka kopla do nohy a chtěla mu dát facku! Proto strážníci ženě nasadili pouta a provedli test na alkohol a na drogy. „Test na omamné látky prokázal přítomnost marihuany a dechová zkouška na alkohol ukázala pozitivní hodnotu přes dvě promile,“ uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Agresivní žena nemohla skončit nikde jinde než na záchytce. „S ohledem na psychický stav ženy byla na místo přivolána také záchranná služba, která rozhodla o jejím převozu na protialkoholní záchytnou stanici. Přestupky se budou zabývat správní orgány,“ dodala Seifertová.