Tu a tam se člověk musí podivovat nad tím, u čeho všeho musí příslušníci Městské policie hl. m. Prahy zasahovat. Tak jako například ve středu, kdy se muž (29) v horní části Václavského náměstí, zjevně trošku podnapilý, šel nejprve vymočit na sochu sv. Václava, aby pak předvedl ještě větší a nechutnější „šou“.

Stáhl kalhoty a onanoval. Kolem se nacházely malé děti, které všemu přihlížely,“ líčí šokující incident ze středy mluvčí Městské policie hl. m. Prahy Jiřina Ernestová. „Když se strážníci přiblížili, mrštil muž lahví, kterou držel v ruce, o podestu a vykročil k nim. Během jednání je nejprve následoval, ale pak se dal náhle na útěk.“
Video
Video se připravuje ...

Pražští strážníci museli zpacifikovat mládence, který nejprve močil na sochu sv. Václava na Václavském náměstí, následně u ní ještě masturboval - to vše před zraky veřejnosti a bohužel také dětí. Městská policie hl. m. Prahy

Jenže trochu přecenil své sprinterské vlohy a strážníci jej zakrátko lapili. „Test na omamné a psychotropní látky byl negativní, zkouška na přítomnost alkoholu v dechu ukázala 0,46 promile,“ uvádí Ernestová. Případ k dořešení byl předán Policii České republiky.

K dalšímu obnaženému muži (26) vyjížděli městští policisté v pátek těsně po půlnoci v Ječné ulici. „Byl vysvlečen do půli těla, obnažený a bavil se rychlými pohyby boků,“ informuje mluvčí. Jelikož se strážníky odmítal spolupracovat a odmítal se obléci a naopak je počastoval nevybíravými vulgaritami, se „zlou“ se potázal. Také tohoto „ptáčka“ předali strážníci do rukou státní policie.
Fotogalerie
5 fotografií