Obrovská tragédie se odehrála na poli nedaleko Dražic na Mladoboleslavsku. „V 9:20 jsme dostali informaci o nalezení popáleného muže na polní cestě,“ potvrdila Blesk.cz policejní mluvčí Lucie Nováková. Spolu s ostatními složkami integrovaného záchranného systému, hasiči i záchranáři, se policisté vydali na místo. 

Zranění muže byla velmi vážná. „Muž utrpěl popáleniny na povrchu celého těla, zhruba na 98 procentech. Záchranáři mu poskytli intenzivní péči včetně připojení na umělou plicní ventilaci, poté byl v kritickém stavu přepraven do zdravotnického zařízení,“ uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. Jeho zranění však byla natolik vážná, že muž po převozu do mladoboleslavské nemocnice zemřel. Podle informací Blesk.cz se nejspíš neobvykle trýznivým způsobem rozhodl skoncovat se životem - polil se hořlavinou a zapálil.

Podobný případ se v pondělí odehrál také u Východočeského divadla v Pardubicích. Muž utrpěl popáleniny na 60 procentech těla, podle zjištění tamních policistů se nejspíš sám zapálil.

Video
Video se připravuje ...

Vážně popáleného muže našli na polní cestě u Dražic na Mladoboleslavsku. David Malík

Fotogalerie
8 fotografií