Motorkář v ulici U Starého mlýna odložil helmu, naposledy si přihnul z lahve rumu a vjel na koleje, po nichž se blížil vlak. Následoval náraz tak silný, že motorkář i jeho stroj skončili desítky metrů od přejezdu. Tak podle informací Blesku vypadaly poslední vteřiny života muže, který kolem včerejší půlnoci zemřel nedaleko místa, kde 29. dubna 2014 spáchala sebevraždu i zpěvačka Iveta Bartošová (†48).

„Na místo vyrazili policisté i záchranáři, muž však po střetu s vlakem utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ potvrdil Blesku policista Jan Rybanský. Na stejné trati se umíralo i loni v květnu, kdy se tu s mužem rovněž střetl vlak.

Okolnosti včerejšího úmrtí dál šetří policisté. Jednou z vyšetřovacích verzí je právě sebevražda. Jaký by ale mohl mít muž důvod? „Do doby, než to policie uzavře, nemohu podávat žádné informace. Jediné, co mohu uvést, že to byl smutný muž,“ řekla Blesku blízká kamarádka zemřelého, poslední člověk, s kterým mluvil, než vyrazil na osudnou jízdu.

Trápí vás problémy a starosti?

V krizové situaci se může octnout kdokoli z nás, dítě i dospělý. Linky důvěry nabízejí anonymní telefonický kontakt pro rozhovor o aktuálních problémech vyžadujících neodkladné nebo naléhavé řešení. V případě, že vás cokoli trápí, volejte:

Linka bezpečí pro děti a mládež v krizových životních situacích zdarma a nonstop: 116 111.

Linka důvěry CKI Bohnice pro dospělé nonstop: 284 016 666.

Fotogalerie
15 fotografií