Pražští zlodějíčci to naštěstí nemají vůbec jednoduché. O tom se přesvědčil i pár zlodějů, kteří si svůj lup užili na pouhých pár minut. Tmavovlasá žena totiž ukradla na u náměstí Republiky peněženku mladíkovi, který pohotově zavolal na policii, informovala agentura Aktu.cz.

„Ke krádeži došlo v Benediktské ulici. Žena ho začala osahávat a lákat ho, ať s ní někam jde,“ prozradil mluvčí policie Jan Daněk. „Poškozený uváděl i popis další osoby, muže, který se měl s ženou v okolí pohybovat.“

Policie ženu i jejího komplice i díky přesnému popisu dopadla za pouhých sedm minut od nahlášení. Zlodějka se snažila předstírat astmatický záchvat, ale k setřesení policie to nestačilo. Odcizenou peněženku pak policisté objevili u jejího komplice, který ji schovával mezi stehny. K majiteli se nakonec odcizená věc i s důležitým obsahem vrátila během několika minut zpět. Avšak hotovost stihli zloději během chvíle využít.

Video
Video se připravuje ...

Policii se podařilo najít ukradenou peněženku do sedmi minut od nahlášení. I s pachateli Aktu.cz

Při osobní prohlídce, před samotným eskortováním na služebnu, policie u muže objevila injekční stříkačku. Pachatel je v Praze pro své prohřešky loupení už znám. Oběma nyní hrozí obvinění z trestného činu krádeže  s trestní sazbou až do dvou let.

Fotogalerie
8 fotografií