Noc hrůzy zažila dívka v noci z pátku na sobotu 15. září. Zašla na diskotéku v Mukařovského ulici poblíž metra Luka, aby si zatančila. Jenže si ji tam vyhlédl 30- až 40letý muž snědé pleti, a místo toho, aby ji zdvořile vyzval k tanci, jak se na gentlemana sluší a patří, příliš se nerozpakoval a nebohou dívku v náručí vynesl před budovu. 

„Pak ji postavil na nohy a začal poškozenou táhnout pryč. Žena se sice snažila bránit, ale útočník měl velkou silovou převahu a nepodařilo se jí ani vysmeknout a ani utéci,“ popsal osudnou noc policejní mluvčí Jan Daněk. Dívka začala křičet o pomoc, nikdo jí ale nepomohl.  „Násilník poškozenou odtáhl do zadní části budovy k nákladní rampě, kde se ji pokusil znásilnit. To se mu nepodařilo a po několika minutách snažení z místa utekl,“ dodal Daněk.

Video
Video se připravuje ...

Policie vyšetřují pokus o znásilnění v Praze 5. Policie České republiky

Po násilníkovi, kterého zachytily kamery, teď pátrají policisté. Muži je zhruba 160 cm vysoký, má snědou barvu pleti, propadlé tváře a úzké rty. Na hlavě měl černé, krátce střižené vlasy, měl výrazné kouty a husté tmavé obočí. „Podle poškozené to byl výrazný tmavý typ muže a podle toho jak mluvil, by se mohlo jednat o Rumuna, Ukrajince nebo Rusa,“ přiblížil Daněk. Na sobě měl světle modré úzké džíny, černé tričko s nápisem Nike, tmavou bundu, černé nízké boty a bílé ponožky. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158. Za znásilnění mu hrozí až pět let za mřížemi.

Video
Video se připravuje ...

Policie vyšetřují pokus o znásilnění v Praze 5. Policie České republiky

Fotogalerie
4 fotografie