Nepředstavitelné chvíle hrůzy si zažila dívka v noci ze středy na čtvrtek. S vidinou příjemného večera vyrazila do baru v Bohnicích, kde se seznámila s mladým mužem. „Sympaťák“ se představil jako Rafik a dívce o sobě prozradil, že je napůl Ukrajinec a napůl Armén, jenž pochází z Donbaské oblasti. V Česku prý žije rok a půl, bydlí s kamarády v Bohnicích. „Vypili spolu dvě piva a poškozená se přibližně po hodině konverzace rozloučila s tím, že už jde domů,“ popsal průběh večera policejní mluvčí Jan Daněk.

Muž využil příležitosti a osamělé dívce nabídl doprovod. Ta neodmítla - byla vděčná, že v temných pražských ulicích nebude v noci sama. Svou důvěru však nevědomky svěřila brutálnímu násilníkovi. Muž se totiž pod záminkou potřeby si odskočit vetřel do jejího bytu a pak začalo peklo.Když muž vyšel z toalety, tak na poškozenou nečekaně zaútočil, za vlasy ji odtáhl do ložnice a tam ji začal bít pěstí do obličeje. Přitom se ji pokusil i znásilnit, což se mu nepodařilo, poškozená se mu vysmekla a z bytu utekla,“ popsal Daněk. Z bytu pak utekl i cizinec.

Nebohá dívka pak skončila v nemocnici - rusky mluvící násilník jí totiž pěstmi zlomil čelist i nos. Za znásilnění ve stádiu pokusu a ublížení na zdraví hrozí muži až pět let za mřížemi. Pokud ho na fotografiích poznáváte, ihned kontaktujte linku 158.

Fotogalerie
4 fotografie