V Riegrových sadech se před devátou hodinou večerní rozlehla rána z pistole. Návštěvníci parku měli rázem po klidném popíjení piva. Po střelbě volalo na pomoc policii hned několik vyděšených Pražanů. „V parku se střílí a několikrát za sebou,“ uvedli s hrůzou svědci.

Na místo ihned přispěchala policejní hlídka, která vyzvala muže se zbraní, aby ji odhodil. Jenže opilému střelci se plynovou pistoli z ruky pouštět nechtělo. Policisté nakonec zpacifikovali oba muže, kteří naštěstí nebyli nikterak vážně zraněni. Sok, proti kterému vytáhl druhý aktér plynovou pistoli, utrpěl jen drobné zranění, ačkoli mu střelec mířil přímo do tváře. Zraněného muže ošetřila záchranná služba za doprovodu policistů. 

Video
Video se připravuje ...

Střelba z plynové pistole v Riegrových sadech: Dva muži se tady v parku plném lidí hádali o jednu ženu. Spor skončil napadením a následnou střelbou několika výstřely do obličeje soka v lásce. Aktu.cz

A střelce v poutech odvedla hlídka na služebnu. Přesná příčina této potyčky není známa. Vše ale nasvědčuje tomu, že se muži opili společně se ženou a následně se utkali kdo s koho. Který podnapilý rival vyhrál v ženině srdci, zůstane záhadou. 

Fotogalerie
7 fotografií