Hned několik policejních vozů i se sanitkou mohli kolemjdoucí vidět před panelákem na pražském Žižkově. V jednom z místních bytů totiž policie objevila mrtvou ženu. Na těle měla bodné a řezné rány.

„Můžu potvrdit, že byla nalezena mrtvá žena. Lékař její zranění označil jako podezřelá, na místo byl tedy vyslán tým kriminalistů, kteří věc prošetřují. Bližší informace nyní nebudeme podávat,“ prozradila původně pro Blesk.cz policejní mluvčí Andrea Zoulová.

„Vyšetřovatelé během následujících hodin provedli důkladné ohledání bytu, zajistili veškeré možné stopy a důkazy a vyslechli svědky nešťastné události. Veškeré získané poznatky nasvědčují tomu, že se žena smrtelně poranila sama bez účasti cizí osoby,“ doplnila později Zoulová.

Kriminalisté tedy rozhodli, že jde o sebevraždu. Proběhne ještě soudní pitva, která by měla jejich verzi potvrdit a objasnit, jak přesně si žena smrtelná zranění způsobila.

"Záchranáři se po příjezdu na místo pokoušeli osmatřicetiletou ženu oživit, bohužel marně," doplnil ještě mluvčí pražské záchranky Dominik Horn.

Podívejte se na fotky z místa:

Fotogalerie
5 fotografií