Dva případy z úterního odpoledne ukazují, že i něžné pohlaví umí nemile překvapit. Strážníci z Prahy 1 a Prahy 6 řešili během dne dvě namol opilé ženy. Naměřené hodnoty alkoholu 3,94 a 2,76 promile mluví za vše.

Lahev vodky jakoby nic

První případ řešili strážníci z Prahy 6. Autohlídka vyjela ve čtyři hodiny odpoledne prověřit oznámení na nádraží Sedlec, kde měl na peróně ležet muž v modrém tričku. Strážníci zde nalezli ženu v modré halence, která byla tak opilá, že nebyla schopná samostatné chůze. Žena (53) se ani nebránila říct policistům, že vypila celou lahev vodky.

K tomu strážníkům začala nadávat do hovad a pitomců. Provedenou orientační dechovou zkouškou jí strážníci naměřili 3,94 promile. Po základním ošetření ji chtěli záchranáři přepravit do sanitky. Žena se však nedala a dělala vše pro to, aby jim jakýkoli zásah znemožnila. Byla agresivní a sprostě nadávala. Není tak překvapením, že skončila zanedlouho v poutech a později i na záchytné stanici.

Močení v metru

Rušno ale bylo i v centru Prahy. Tam byli policisté zavoláni k polonahé ženě (51) na Můstku. Jaké bylo ale překvapení, když ji opravdu našli téměř bez oblečení na schodech a ještě k tomu močila. Ta byla samozřejmě silně opilá, proto u ní hlídka provedla dechovou zkoušku, jak jinak než s pozitivním výsledkem 2,76 promile.

Video
Video se připravuje ...

Namol opilá žena močila nahá na schodech na Můstku. MP Praha

A stejně jako její „kolegyně“ z Prahy 6 začala žena z místa odcházet. Když se jí jeden člen hlídky snažil zastavit, začala na něj plivat. Pak se ho ještě pokusila poškrábat a pokousat. I ona skončila před odvozem na záchytku s pouty na rukou.

Za neuposlechnutí výzvy a znečišťování veřejného prostranství byly ženy oznámeny příslušným správním orgánům.

Fotogalerie
5 fotografií