Natálka se léčí ve specializovaném popáleninovém centru v Praze na Vinohradech. „Utrpěla vážné popáleniny druhého stupně na 43 procentech těla, na více jak 20 procentech těla tyto popáleniny dosahují života ohrožujícího stupně tři. Natálčin stav je skutečně vážný,“ uvádí se v dívenčině příběhu na stránce Pomáháme Natálce zpět do života.

Už prodělala několik operací

Holčička má za sebou několik operací, další ji čekají. „Bohužel už teď je zřejmé, že popáleniny na obličeji, krku, rukách a hrudníku jsou natolik vážné, že se léčení neobejde bez několika měsíční hospitalizace, spousty chirurgických zákroků, transplantací kůže a doživotních rehabilitací. Bude bojovat s velkou bolestí a trvale hrozící infekcí,“ popsali stav Natálky rodinní přátelé na sociální síti.

Maminka přijde o práci

Zranění dítěte vážně zasáhlo do chodu celé rodiny. „Maminka Natálky nebude moci dlouhodobě chodit do zaměstnání, její sílu teď bude potřebovat zraněná dcerka, ale i její další děti (tříletá dvojčata), tím bohužel přijde rodina o značnou část financí,“ stojí na sociální síti.

Rodinní přátelé se proto rozhodli založit facebookovou stránku Pomáháme Natálce zpět do života.

Funguje i transparentní účet 4100329063/0800, k nahlédnutí ZDE

„Pokud je i ve vašich možnostech pomoci, děkujeme za každou jednu korunu,“ děkují přátelé i rodina.

VIDEO: Co se děje při popáleninách.

Video
Video se připravuje ...

Co se děje při popáleninách. FN Motol